Резиденшъл парк

[dt_gap height=“35″]

Резиденшъл парк

[dt_gap height=“35″]

Завърши частта от проект “Паркоустройство”, касаеща общите зелени части на “Резиденшъл Парк София”. Жилищният комплекс от затворен тип претърпя основна обработка, след края на която бяха налични освежени зелени пространства за отдих и разходка, детска площадка с игрови кът и барбекю зона.

Крипто новини

Ефектната комбинация от жилищни сгради с обособени развлекателни кътове и непосредствената близост на комплекса до най-големия тек хъб в София прави Резиденшъл Парк изключително популярен и желан избор както от работещите в Бизнес парк хора, така и тези, които ценят комфорта и тишината сред природата, но предпочитат да не се отдалечават твърде много от центъра на оживената столица.

Освен с изключително приветливите и подходящи за почивка зелени пространства около жилищните сгради, фирма “Ти Ейч Консултинг” проектира цялостна концепция по конструирането на барбекю зона и детска площадка за най-малките жители на микроселището. Благодарим на колегите от фирма „Еко Виком“ за прекрасното и коректно изпълнение на нашите проектни разработки.

За да добие свежия и т.нар. “западен” вид, Резиденшъл парк претърпява серия строително-монтажни дейности, както и поредица от озеленителни процеси.

Вертикалната планировка на терените е изградена посредством вкарването на хумусна почва. Това има за цел да укрепи и подравни терена, върху който в последствие са изградени открити дренажи. Цветността на междублоковите пространства е постигната чрез засаждане на разнообразни дървесно-храстови видове, които биват обгрижвани от специално проектираната и в последствие монтирана автоматизирана напоителна система с американски специализиран продукт.

картина от скандинавски мъхАшваганда

За малчуганите, “Ти Ейч Консултинг” приготвя висококачествена футболна площадка находяща се в обсега на парка. Изкуствената настилка, използвана за изграждането на спортния кът се отличава с изключително качество и гарантирана устойчивост във времето.

Натална картаПороди кучета

“Ти Ейч Консултинг” е една от добре познатите на българския и международен пазар компании, специализиращи в сферата на ландшафтната архитектура, интериорен дизайн и еко-съобразно интегриране на биоразнообразие в натоварените градски участъци. Компанията е добре позната от съвместната си работа с едни от най-посещаваните търговски и обществени обекти на територията на столицата, сред които са ИКЕА, Мега Мол Люлин и Докторската градина в сърцето на София.

[dt_gap height=“35″]

Още от „Tи Ейч Консултинг“