[ultimate_heading main_heading=“Спортни терени и площадки“][/ultimate_heading]

Всеки спортен фен би се съгласил, че едно от най-важните неща за доброто представяне на любимите му играчи е отличните качества на терена, на който играят те.
Добрата трева, била тя и изкуствена с перфектно подготвена основа е предпоставка за победата на всеки добре подготвен играч или отбор.

За това “Ти Ейч Консултинг” подхожда с професионализъм към изграждането на спортни терени.
Ние можем да ви предложим решение за всеки вид спортни терени и площадки за обществено ползване или свободно време. От проектиране до изпълнение на игрищата, дренажи, оборудване и напоителни системи.

[ultimate_heading main_heading=“Проектиране и изграждане на спортни терени“][/ultimate_heading]

Фирма Ти Ейч Консултинг предлага цялостен набор от проектантски услуги нужни за изграждането на спортни игрища от всякакъв тип. Изготвяме

  •  проекти за дренажни системи за игрища на естествена тревна настилка
  • детайли и разрези на настилки
  • проекти за напоителна система.

Едни от най-разпространените спортни терени у нас са тези за мини футбол, баскетбол, волейбол, лекоатлетически писти и стадиони за футбол. Ти Ейч Консултинг може да предложи цялостно изграждане на тези терени, както и разнообразени видове настилки и съоръжения.

[ultimate_heading main_heading=“Видове спортни настилки: естествени и изкуствени“ margin_design_tab_text=““ main_heading_margin=“margin-bottom:15px;“][/ultimate_heading]
  • Акрилни настилки – подходящи за тенис кортове, футболни, волейболни, баскетболни, хандбални и мултифункционални игрища.
  • Каучукови настилки – полагат се посредством лепило върху подходяща основа. Подходяща е за мултифункционални зали и физкултурни салони.
  • Винилови настилки – с релефна повърхност, полагат се посредством лепило и са подходящи за физкултурни салони и игрища на закрито.
  • Изкуствена тревна настилка – тя не може да бъде положена без задължителните й съпътстващи елементи: запълващ гранулат, кварцов пясък, а при изисквания от по-голяма прецизност и еластична подложка.
  • Естествена тревна настилка – висококачествени тревни чимове с различна ширина на рулото. Полагат се предимно машинно.

Изпратете Запитване
[dt_gap height=“25″ /]
[contact-form-7 id=“3114″ title=“запитване“]
[dt_gap height=“25″ /]

Продуктов каталог спортни терени и площадки

[dt_gap height=“25″]

 

[dt_gap height=“25″]

Обекти ползващи услугите на Ти Ейч Консултинг

[dt_gap height=“25″]
[dt_portfolio_slider number=“100″ content_aligment=“center“ show_title=“true“ show_link=“true“ show_excerpt=“true“ show_details=“true“ arrows=“rectangular_accent“ autoslide=“2300″ loop=“true“ under_image_buttons=“under_image“ meta_info=“false“ margin_top=“10″ margin_bottom=“10″ category=“%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%b8%d0%b3%d1%80%d0%b8%d1%89%d0%b0″]