[dt_photos_masonry number=“50″ loading_effect=“fade_in“ padding=“5″ column_width=“150″ category=“thconsulting“]

Кои сме ние

От 2005 година Ти Ейч Консултинг работи активно в полето на озеленяването и ландшафтната архитектура. Нашата специализация и призвание е разработването и изграждането на устойчиви външни и вътрешни пространствени решения за нуждите на нашите клиенти. През годините натрупахме богат и разностранен опит в работата си по редица проекти и заедно с нашите клиенти, поръчители и партньори днес с гордост можем да заявим, че следваме неотклонимо своята посока – да градим заедно озеленяването на България.

Мисията ни е ясна и конкретна – винаги да предоставяме най-добрата услуга на нашите клиенти и партньори. Работата ни – така, както я разбираме – е да осигурим надеждни и дълготрайни природосъобразни решения за озеленяване, ландшафт, външен и вътрешен дизайн с висока функционалност.

Ти Ейч Консултинг се грижи за това всяка площ от интериора и екстериора да има висока естетическа стойност и максимално улеснена и икономична поддръжка, която да осигури дълготрайно и ефективно утилизиране на околната среда.

С гордост можем да заявим, че работим в областта на ландшафтната архитектура с богат набор от съвременни решения, които ни позволяват да сме гъвкави и ефективни за различни проекти – от малки градински площи и интериори, до широкообхватни проекти за озеленяване, облагородяване и поддръжка на частни, общински, промишлени или рекреационни площи.

 

Визия, ефективност, функционалност

Индивидуалният подход при работата по всеки един проект е това, което ни дава истинско предимство пред останалите. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите възложители и клиенти в опит да извлечем максималния потенциал от всеки проект и да задоволим дори най-високите изисквания.

Градим доверие на база спазване на стриктни срокове, изпълнени ангажименти и препоръки от доволни клиенти. Придаваме стойност на всяка площ, водени от вдъхновението, но и от прагматичността. С наша помощ вие можете да преобразите до неузнаваемост всяко едно пространство, благодарение на експертния ни опит и отличния ни екип от професионалисти.

 

Team Horticulture Consulting: професионализъм, качество и постижения

Основната ни цел е да проектираме и създадем най-доброто възможно лице на вашият интериор или екстериор. През годините натрупахме ценен и уникален опит в работата си по множество проекти, което днес ни позволява да сме адекватни и на време във всяка една ситуация, която изисква професионален поглед и специфични познания.

Ти Ейч Консултинг предлага цялостно обслужване във всеки етап от озеленяването и изграждането на зелена зона за нуждите на хотели, заведения, съоръжения за забавление, частни имоти.

 

Сред услугите, които Ти Ейч Консултинг предлага са:

Професионално озеленяване по индивидуален проект
Детайлно ландшафтно проектиране
Професионална поддръжка и облагородяване на зелени площи
Интериорно озеленяване за частни и обществени сгради, заведения, хотели
Вертикално и покривно озеленяване
Интергиране и поддръжка на водни ефекти и фонтани
Изграждане и поддръжка на спортни терени и площадки
Изграждане, поддръжка, обезопасяване на детски площадки
Професионално снегопочистване
Интегриране и поддръжка на автоматизирани поливни системи
Нестандартни пространствени решения, Фън шуй
Различни строително-монтажни дейности
Одит и контрол

[dt_gap height=“25″]

Изпратете Запитване
[dt_gap height=“25″ /]
[contact-form-7 id=“3114″ title=“запитване“]
[dt_gap height=“25″ /]

Повече от „Tи Ейч Консултинг“