Винетка за швейцарската магистрала – как работи и как да купите

 

Ще ви кажем всички съвети как да си купите винетка за швейцарска tollpass магистрала. Ще бъде наистина полезно и ще ви трябва за шофиране в Швейцария по магистралите, ако наемате кола в Швейцария.

 

Вече писах за моето пътуване до Швейцария и ще напиша tollpass всички подробности как да си купите винетка за швейцарската магистрала, колко струва и как работи, за да сте готови за следващото си пътуване в Швейцария. Щракнете тук, за да резервирате онлайн дейности в Швейцария

 

Прочетете тук SIM карта на Швейцария за туристи. Уверете се, че сте проверили Holafly eSim за по-малко от $60 USD, ако използвате нашия код GAMINTRAVELER, ще имате неограничен интернет за 30 дни eSim в Швейцария само за $2 USD на ден.

 

Ще ви дам няколко съвета, за да направите пътуването tollpass си в Швейцария с ограничен бюджет, контролен списък за пътуване до Швейцария, паркиране на колата ви в Швейцария, храна в Швейцария и съвети за пътуване до Швейцария.

 

Прочетете тук Места за Instagram в Швейцария, разходи за пътуване до Швейцария, сим карта в Швейцария, бюджетно пътуване в Швейцария, диво къмпингуване в Швейцария

 

КЪДЕ ДА ОТСЕДАМ В ШВЕЙЦАРИЯ

Няма липса на хостели, ханове за раници и бюджетни tollpass хотели навсякъде в Швейцария. Тези стаи могат да струват между 50-100 CHF на вечер за настаняване в Швейцария. Ако търсите средно бюджетни и луксозни хотели, цените започват от 200-300 CHF.

 

Щракнете тук, за да получите най-добрите сделки в проверка глоби кат Швейцария с Booking и Agoda!

 

Много е важно да имате застраховка, докато пътувате извън родната си страна. Уверете се, че и вие имате такъв, за да сте в безопасност при пътуванията си по света.

 

Щракнете тук, за да получите най-добрите сделки проверка за глоби кат за коли под наем в Швейцария!

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВИНЕТКАТА ЗА ШВЕЙЦАРСКАТА МАГИСТРАЛА

 

Ако искате да шофирате по магистралите по време на вашето пътуване, имате нужда от винетка за швейцарска магистрала. Какво представлява винетката за швейцарската магистрала? Швейцарската винетка за магистрала е стикер, който ще трябва да поставите в гражданска отговорност цени предната част на колата си, видим на предното стъкло. Ако наемете кола в Швейцария, тя ще бъде включена, но не забравяйте да я проверите.

 

Внимавайте, ако шофирате по магистралите без винетка, можете да получите скъп билет в Швейцария по същия начин с ограниченията на скоростта. Зелените знаци ще указват магистралите, за които е задължително да имате винетка, а сините знаци са второстепенните пътища, по които можете да шофирате без винетка.

 

Как да закупите винетка за швейцарската магистрала

Можете да закупите винетката в супермаркета, гражданска отговорност ценa пощата и бензиностанциите. Ако наемате кола в Швейцария, няма да се налага да купувате, тъй като те вече са в компанията за наемане. Винетката за швейцарската магистрала струва 40 CHF и ще продължи една година.

 

Уверете се, че купувате, преди да шофирате по магистралите. В противен случай ще получите огромен билет: 200 CHF! Ако планирате да шофирате в Лихтенщайн, можете също да използвате швейцарската винетка по техните магистрали, както в Швейцария.

 

Трябва ли да купя винетка за швейцарската магистрала

Не е необходимо да купувате Swiss Vignette, ако austria toll не шофирате по магистралите в Швейцария. Но това ще ви спести много време, когато шофирате из градовете, особено в северната част на Цюрих, Берн, Базел и Люцерн. Можете да шофирате между тези градове, без да навлизате в магистралите, но ще ви отнеме повече време.

 

Почти не съм използвал магистралите в austria toll Швейцария във френската част. Но ако планирате да карате в немската част ще спестите много време, както споменах по-горе. Зависи от пътуването, което искате да имате в Швейцария.

РАЗХОДИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ШВЕЙЦАРИЯ

 

Основната цена на пътуването до Швейцария е настаняването. Както знаете цените са наистина скъпи за настаняване в Швейцария. Най-евтиното, което можете да намерите за общежитие в Швейцария, е около 40 евро, особено в Интерлакен, където ходят повечето туристи с раници. Ако искате да имате собствена стая, цените могат да достигнат до 80-100 евро за бюджетна хотелска стая, подходяща за двама души.

 

И в двата случая ще имате включена закуска. Ако търсите луксозно настаняване в Швейцария, започвайки от €150-200 и може да бъде по-скъпо през високия сезон в Швейцария.

 

Как да намалите разходите за настаняване в Швейцария, като използвате уебсайтове за безплатно настаняване като Couchsurfing и Bewelcome. Можете също така да отидете като доброволец и къмпинг. Ако сте на туризъм в Швейцария и можете да правите див къмпинг в Швейцария, ще намалите разходите си за пътуване до Швейцария.