window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-63301645-21');

Торфо почвени субстрати

Торфо почвени субстрати

Торфо почвени субстрати

Субстратите са подходящи за обогатяване на почвата, за разсади, за балконски, градински растения и тревни площи. Те съдържат в усвоима форма, необходимите за развитието на растенията микроелементи.

Предлагат се в разфасовки от 25 л., 50 л., 70 л., 80 л., 1 куб.м.

Фирма „Ти Ейч Консултинг“ ЕООД предлага на своите клиенти, различни водове торфо почвени сустрати според тяхното предназначение и употреба.

  1. Универсален торфо почвен субстрат

Използва се предимно за интериорно озеленяване и е подходящ за всички видове стайни растения. Съдържа всички необходими за развитието и растежа на растението микроелементи.

Предлагат се в разфасовки от 20 л., 50 л., 70 л., 1 куб.м.

  1. Кисел торфо почвен субстрат

Този субстрат е с ниска киселинност – ниско pH, подходящ за отглеждане и подхранване на цъфтящи балконски цветя, а също така и за градински растения като Гардения, Рододендрон и Азалия.

Предлагат се в разфасовки от 20 л., 50 л.

  1. Субстрат за орхидеи

Това е специализиран почвен субстрат за отглеждане на орхидеи. Субстрата е подходящ за отглеждане на орхидеи от рода на Phalaenopsis, Dendrobium и др.

По своя състав представлява специално преработена и обогатена смес от борови кори (мулч), кокосов чипс, торф и органични торове. Почвения субстрат за орхидея е с неутрална киселинност (неутрално pH 6,5 – 6,8) и е богат на Азот (N), фосфор (P) и калий (K). Те осигуряват нормалното им развитие за не по-малко от 4 месеца без допълнително подхранване.

Предлага се в разфасовки от 2 л.

  1. Торфо почвен субстрат за градини

Този торфо почвен субстрат е обогатен органичен субстрат. Подходящ за обогатяване на почвата при разсаждане на декоративни храсти, дървета и цветя в паркове и градини.

Предлагат се в разфасовки от 50 л., 80 л. и биг бег /300л/.

 

[maxbutton id=“1″ url=“https://shop.thconsulting.eu/?product_cat=&s=%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%84%D0%B5%D0%BD&post_type=product&utm_medium=flyer&utm_source=th+torf&utm_campaign=shop+1+oct+2019″]

Код: Торфо почвени субстрати Категория:

Заглавие

Go to Top