Снегопочистване

Професионално почистване на сняг или снегопочистване със собствена техника, което включва следните манипулации:

  • Абонаментно или еднократно почистване;
  • Машинно, ръчно или комбинирано снегопочистване;
  • Снегопочистване София на алеи и настилки;
  • Снегопочистване на къщи, паркинги, търговски и жилищни комплекси, и др.;
  • Обезледяване;
  • Третиране на площите с препарати срещу замръзване,включително и такива, които не увреждат настилките;
  • Извозване на сняг.

Специализирани екип и техника за снегопочистване

Красивият снеговалеж през студените месеци създава уют и действа успокояващо, но след това идва заледяването върху пътната настилка, тротоарите и подходите към подземните гаражи.

Снегът се отъпква и замръзва, което автоматично го превръща в сериозна опасност за пешеходците и шофьорите, опитващи се да се приберат или излязат навън. Друг неприятен момент е, когато температурите се повишат. Тогава снегът се превръща в киша, а при следващото падане на температурите се образува отново ледена настилка.

Вие обаче имате избора да избегнете този неприятен момент от годината и да си подсигурите спокойно придвижване. Решението на този проблем предлагаме ние от Ти Ейч Консултинг  и нашите специализирани екип и техника за снегопочистване.

Професионално снегопочистване

За това Ти Ейч Консултинг предлага решението за Вас – професионално снегопочистване. Ние разполагаме с висококвалифициран екип и най-модерна техника – шест големи снегорина, пет пикапа с хидравлично гребло и шест роторни снегорина.

Компанията ни е готова светкавично да реагира при нужда и да почисти паркове, градини, гаражи, дворове – училищни, на детски градини или частни, производствени площи, ресторанти, улици, алеи, тротоари и други. Освен това разполагаме и с екип, който ръчно може да почисти недостъпни зони, за които не могат да се използват машини.

За Ваше удобство ние предлагаме абонаментно или еднократно почистване, чрез машини, ръчно или комбинирано. Почистваме алеи, настилки, къщи, паркинги и комплекси, като също така извозваме почистения сняг. Не пренебрегвайте проблемите, които снегът и ледът могат да причинят!

Размразяване

Размразяването се дефинира като премахване на вече съществуващ сняг или лед от пътно платно, тротоари, гаражни алеи, площадки и други. Един от най-ефикасните начини е чрез химически средства. Калциев хлорид, магнезиев хлорид и техническата морска сол са най-често използваните. Тези препарати се използват преди или по време на снеговалеж. По този начин се предотвратява или забавя образуването и прилепването на лед и/ли сняг към повърхността.

Когато се извърши правилно, анти-обледеняването може значително да намали необходимото количество препарат и да позволи по-лесно отстраняване чрез механични методи, включително и ръчно.

Снегопочистване
Summary
Снегопочистване
Service Type
Снегопочистване
Provider Name
Ти Ейч Консултинг,
бул. "Никола Мушанов" №114-120,София- Telephone No.+359 889 199 366
Area
София
Description
Снегопочистване - машинно или с препарати. Наем на машини, каталог с препарати. Висчко, от което се нуждаете