Детски площадки и кътове са жизненоважни за правилното когнитивно, емоционално, физическо и социално развитие на децата.  Деца от всички възрасти могат да прекарат часове в люлеене, катерене, тичане и  други разнообразни игри. Затова те са и незаменими пространства от заобикалящата ни среда.

Освен безопасността при игра, важно при проектирането на детски площадки и кътове е те да бъдат интересни за децата. Ние се стремим да създаваме различни и интересни детски игрови площи, а не просто да разполагаме стандартните детски съоръжения като пързалки, люлки, пясъчници и т.н.

detski-ploshtadki-th-consulting

Проектиране и изграждане на детски площадки и кътове

Благодарение на професионализма и опита си, ние създаваме тематични детски площадки, съобразени с изискванията към устройството и безопасността на площадките за игра. Нашата цел е привличането на интереса на максимален брой деца към детските игрови съоръжения и площи. За нас е важно децата да играят и да се забавляват в здравословна и интересна среда.

Използваме висококачествени детски съоръжения и настилки, отговарящи на нужните стандарти описани в Наребда № 1 от 12.01.2009г. за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра. Работим с качествени производители на съоръжения и настилки, които позволяват адекватната ни реакция при заложен по-нисък бюджет.

Детски съоръжения

Това са съоръжения за нашите деца! Те са проектирани и изработени с повишено внимание относно безопасността им, като спазват всички изисквания. Свежите цветове и екологичните материали (обработена висококачествена дървесина) са много добри дизайнерски решения и отлична адаптивност към природна и урбанизирана среда.

За да постигнем висока игрова стойност на съоръженията включваме модули за различни игри. Катерене, люлеене, пързаляне, лазене, висене, пазене на равновесие, събиране на групи, общуване, ролеви игри са само част от тях. Растителните видове, които използваме са подбрани така, че да са напълно безопасни. Не са отровни, не предизвикват алергии или други заболявания, не са опасни /нямат бодли, листата им не са твърди и остри/. Най-важното е те да са избрани така, че да има разнообразие от форми, цветове и аромати.

Summary
Детски площадки
Service Type
Детски площадки
Provider Name
Ти Ейч Консултинг,София,България-
Area
България