Фън шуй в зелените площи

Защо Ти Ейч Консултинг се занимава с Фън Шуй в зелените площи?

Някога привилeгия на китайските императори, сега методите на Фън Шуй са достъпни за нас. Ние предлагаме това изкуство в широкото си портфолио от услуги, защото ценим високо всеки един от нашите клиенти. Желанието ни е да предоставим достъп до едно по-хармонично усещане, по-позитивно ежедневие чрез Фън Шуй екстериорно и интериорно озеленяване.

Отдел Фън Шуй

В озеленяването Фън Шуй е изкуството, с което можем да подредим зелените площи и пространствата в градината си. Да ни обгръща спокойствие, красота и вдъхновение, а вследствие и да привлечем по-добро здраве, успехи на работното място и по-щастливи връзки с другите. Фън Шуй постига това, чрез специфични изисквания относно разположението, формата и цвета на елементите в градината. Според тази китайска наука от съществено значение за нашето благополучие са и растителните видове, с които избираме да разкрасим дома, градината и офиса.

Древните китайци са смятали, че всичко във вселената е изградено от една енергия, наречена Чи. Тази енергия е природната сила, тя е въздуха, който вдишваме и изгражда заобикалящата ни среда. Фън Шуй е средство, с което можем да спомогнем по-свободното протичане на Чи, така че да се чувстваме спокойни, балансирани и да привлечем просперитет и щастие. Любопитното е, че съвременната наука вече е единодушна с древните китайци относно това, че всичко във вселената е пронизано от една енергия.

Защо да изберем Фън Шуй проект както за инериорното озеленяване, така и за екстериорното?

Приложен в озеленяването, Фън Шуй балансира и хармонизира както помещенията така и зелените площи. Методът се базира на естествените форми в природата и на влиянието, което оказва околната среда върху нас.

В интериорното озеленяване растенията, които се подбират, са специфични според предназначението на помещенията. От значение са размерът, формата и цвета при цъфтящите растения. Изборът на неподходящи растения на работното място например, може да доведе до усещане за отпадналост, а в спалнята, до неспокоен сън.

Градината е пространството, което типично обгражда нашият дом. Изградена според Фън Шуй, тя ще защитава и предпазва както сградата така и нас от негативни влияния и ще ни зарежда приятно със своята красота и покой. Въпреки спокойствието, което излъчва, Фън Шуй градината не е скучна. Тъй като главната цел на метода е постигането на баланс, зелените площи изглеждат сдържани и естествени, но и цветни и представителни.

Защо да изберем услугата на Ти Ейч Консултинг?

Ти Ейч Консултинг има за цел да предложи пълен спектър от услуги в озеленяването и ландашафтната архитектура на най-високо качество. Ние успяваме да постигнем това във Фън Шуй направлението, защото сме изключително добре подготвени, отделяме специално внимание на детайлите и се задоволяваме само, когато осъществим проект, който да удовлетворява и радва нашите клиенти.
В Ти Ейч Консултинг водещи са желанията и целите ви, така че нашите Фън Шуй услуги да отговарят на вашата индивидуалност и да ви носят щастие.