Вътрешно дворно пространство на Жилищна сграда, кв. Младост 3
Обектът представлява жилищна сграда с магазини, гаражи и подземен гараж. Озеленяването е тип покривна градина с интензивен характер. Зелените площи представляват издигнати клоцове с ефектна дървесно-храстова растителност заобикаляща пространството около сградата.

Проектното решение има за цел да търси стилни и изискани, добре композирани паркови площи обогатени с акценти от различни видове растения. В хоризонтален план е предложена компактна тревна покривка, а във вертикален план – растителни акценти от дървесно-храстови групи от видове с добри естетически качества.

В композиционно отношение декоративните растителни групи създават плътни растителни обеми за изолация и за постигане на представителност и завършеност на пространството.

Засадена е ефектна растителност с цел да се постигне уют и колорит в екстериора и особено пред фасадите на сградата.

Цялостното озеленяване има за цел създаването на приятен микроклимат, функционалност и одухотворена обстановка в околното пространство на сградата.

Тревните площи са от тип за спортни терени. При добро поддържане по тях може да се ходи и тревата винаги да има свеж вид.

Изпратете ни Вашето Ландшафт запитване
Вашето Име*

Въведете Поща *

Въведете Телефон *

Вашето Запитване *