window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-63301645-21');

Бетонни екстериорни саксии и кашпи

Бетонни кашпи са добър избор за публични и частни имоти. Те са сред най-използваните в България. Защото са устойчиви на времето и се съчетават добре с всякакви заобикалящи ги сгради и обекти.

Размерите им варират от единични до такива с пейка. Включват качествен дървен материал с разновиден избор от цветова гама, превръщайки ги в чудесно място за отдих.

Нашите бетонни кашпи са изградени от армиран бетон, в изящен вид мозайка. Има много разновидности на размери и съответно тегло, както и най-важното различни форми. Това ги прави гъвкави за различни пространства.Където може да се вземе предвид средата, за да се постигне пленяващ дизайн и уникален изглед.

Къде често се използват кашпите?

Най-често се употребяват за големи публични пространства, където могат да се използват дълго време и изискват много малко поддръжка. Добър избор са и за широки пространства на частни имоти, както и  на жилищни блокове, защото се съчетават добре с външния вид на постройката.

 

Можете да ни изпратите запитване за цени и персонализирани оферти. Не се колебайте и да ни позвъните на дадените телфони.

Заглавие

Go to Top