window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-63301645-21');

Сеялка „Mataway”

Сеялка „Mataway”

Сеялка „Mataway”

Сеялката „Mataway” е отличното решение, ако сте избрали затревяването на площта да се извърши посредством тревна смес. Машината оптимизира процеса на засяване, чрез тревно семе, като поставя семената директно в почвени прорези. По този начин се създава несравним контакт между засадените вече семена и почвеното легло, както и нужната аерация при затревяване.

В зависимост от характеристиките на почвата, вида тревна смес и терена за затревяване, машината дава възможности за избор на дълбочина на засяване.

Количеството или грамажа на подаваната тревна смес на м2 при засяване, може лесно да се контролира от операционната станция. Когато остриетата са вдигнати, сеитбата спира и това позволява възможно най-добър контрол на уреда. Този вид машина е създадена по начин, по който максимално да улесни засяването и подсяването на Вашата градина, игрище или друго.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Производителност: 1737 m² / час

Марка двигател: HONDA

Модел двигател: GX390

Острие за засяване: (10) 8-точкови, високовъглеродни, термично обработени ножове

Разстояние: 51 мм

РАЗМЕРИ

Тегло: 205 kg без макара

Ширина: 902 мм

Дължина: 1270 мм

Височина: 1118 мм

Дълбочина на рязане: Регулируема за всяка желана дълбочина до 38 мм

Тип острие: 3 мм на разстояние 25 мм

 

[maxbutton id=“1″ text=“Направи запитване“ url=“https://www.thconsulting.eu/zapitvane“]

Категория:

Заглавие

Go to Top