Какво можем да Ви предложим като професионалисти за вашата зелена градина

Озеленяването е нашето призвание и страст, и в Ти Ейч Консултинг можем да говорим с дни за всички негови аспекти. Качествената работа започва с внимателно планиране – затова днес сме избрали да ви запознаем с някои често пренебрегвани тънкости на професията и да представим онова, с което можем да ви бъдем полезни като професионални озеленители, ландшафтни дизайнери и архитекти.

Работим с богато разнообразие от частни и корпоративни клиенти и всекиидва при нас със собствени идеи, желания и изисквания. Нашата работа всекидневно ни сблъсква с най-различни предизвикателства, които посрещаме с усмивка и превръщаме в част от богатото ни портфолио.

Зелени Площи: Подобряване и оптимазация на разходите
Озеленяване
Покривна ландшафтна архитектура - WALLTOPIA от THConsulting

С какво може да ви помогне професионалният озеленител?

Ако разполагате с пространство, което се нуждае от облагородяване, озеленяване и поддръжка – вие сте на правилното място! Професионалните озеленители знаят добре как да разкрият напълно потенциала на всяко едно пространство. За да се изготви в срок най-добрият и функционален проект често са нужни години опит зад гърба, но и внимателно познаване на детайлите, които могат да превърнат дори най-неугледното място в цъфтящ оазис.

Водещата ни цел е да разкрием истинските възможности на ландшафта – ключовият елемент в нашата работа, осигуряващ качествен визуален ефект, оптимално ниво на природосъобразност, висока функционалност и собствена стойност на всяко външно или вътрешно пространство, за всяко растение като Майски Сняг, Шефлера, Фикус Бенджамин и много други.

В лицето на TH Conslulting вие можете да разчитате на професионализъм и оригинални идеи, които да ви помогнат да получите онова, от което се нуждае вашият интериор и екстериор. Обръщайки се към фирма за озеленяване и ландшафтна архитектура, вие получавате възможност да се възползвате от пълен набор градинарски услуги, специализирано проектиране, изграждане, аранжиране и поддръжка на вашите зелени и водни площи, както и професионално проектиране, поддръжка и озеленяване на частни и общински площи, паркове, дворове, пространства, складови бази, офиси, сгради, хотели, ресторанти, вилни зони и селища, градини, спортни и рекреационни съоръжения и много други.

Професионалистите в озеленяването и проектирането на пространства могат да ви помогнат да изградите и поддържате шоуруми и магазини, градини в обекти като ресторанти, кафета, заведения, почивни бази, преместваеми обекти, бензиностанции, газстанции и метанстанции, специализирано облагородяване и озеленяване за производствени цехове, халета, бази и подобни обекти.

Ние сме Team Horticulcture – ето какво можем да направим за вас и вашето зелено пространство:

• Професионално проектиране и озеленяване
• Разработване и интеграция на поливни системи и капково напояване
• Проектиране и изграждане на водни каскади
• Проектиране и изграждане на градински алпинеуми
• Затревяване и декоративна растителност
• Полагане на тревен чиммасло от безсмъртниче
• Цялостна поддръжка на зелени площи
• Планиране и оформяне на терен
• Проектиране и изпълнение на екстериорни решения за градини, дворове и рекреационни пространства
• Изграждане на пътеки и алеи по проект на клиента
• Поддръжка на съществуващи водни каскади, алпинеуми, езера, зелени кътове
• Поддръжка и оформяне на съществуваща растителност и зелени площи
• Индивидуални задания и проекти по идея на клиента

Засаждане на дървесна, храстова и цветна растителност

Повече от „Tи Ейч Консултинг“